Karadeniz yayları ile unutulmaz bir doğa ve kültür gezisine hazır olun! Türkiye’nin en ayrıcalıklı rotalarından biri olmayı başaran Karadeniz, doğa, tarih, kültür, gastronomi ve hırçın denizi ile yerli ve yabancı gezginlerin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Yılları aşan deneyimlerimiz sayesinde Karadeniz’in tüm görülmesi gereken yayları ve gezi noktalarını en verimli şekilde hazırladığımız tur programlarımız ile sizlere sunuyoruz. Ayder, Pokut, Karagöl, İkizdere Yaylası başta olmak üzere, popüler lokasyonlardan daha az bilinen mutlaka görülmesi gereken doğal rotalara kadar kapsamlı bir gezi sizleri bekliyor.

Özellikle doğaseverlerin birçok milli parkın da güzergâh üzerine eklenmesi ile sayısız doğa aktivitesini deneyimlemesi sağlanmaktadır. Yerli ve yabancı her yıl milyonlarca turisti ağırlamayı başaran Karadeniz, yayalarının yanı sıra Uzun Göl, Sümela Manastırı, şelaleler, milli parklar ve daha fazlasına da sahiptir. Firmamızdan Karadeniz yayla turları hakkında detaylı bilgi alarak Türkiye’nin ve dünyanın en nadide bölgesini keşfetmeye çıkabilirsiniz.


Yayla Konaklamalı Karadeniz Turları

Doğu Karadeniz turu başta olmak üzere Karadeniz’in en eşsiz rotalarına sizinle birlikte seyahat etmeye devam ediyoruz. İster konaklamalı ister günübirlik özel turlar ile Karadeniz’in temiz havasını, yöreye has yemeklerini ve tarihi, doğal diğer tüm noktalarını görebilirsiniz. Birbirinden güzel butik oteller, yayla evleri ve konaklama seçeneklerinin de yer aldığı tur programı, her yaş grubundan ve her kesimden gezgin için özel bir lokasyondur.

Yaylaları ile ön plana çıkmasına rağmen yayları dışında birçok farklı özel rotaya da ev sahipliği yapan Karadeniz, en batısından doğusuna kadar ziyaretçilerine çeşitli sürprizler yapmaktadır. Kendine has havası, sıcak kanlı insanları ve eşsiz manzarası ile Karadeniz’i keşfetmeye yaylarından başlamak isteyenler için tur programımız kapsamında sayısız alternatifler sunulmaktadır.


Günübirlik Karadeniz Yayla Turları

Karadeniz yayla turları günübirlik yapılabildiği gibi daha uzun süreli ve konaklamalı olarak da gerçekleştirilmektedir. Ancak Karadeniz hem ulaşımı hem de görmeye değer sayısız yeriyle günübirlik yapılacak bir turda bile size sayısız seçenek sunacaktır. Yaylaları keşfe çıkmak için günübirlik turları talep edecekler için özel tur programları ile en verimli hale getirilir. Bu sayede günübirlik turlarda ortaya çıkabilecek birçok sorun önceden engellenerek sorunsuz ve aklınızda sadece güzel anıların kalacağı bir seyahate dönüşecektir.

Her mevsimde günübirlik Karadeniz turu için farklı rotalar seçilebilir. Uçaklı tur programları ile dilediğiniz noktadan kısa bir sürede Karadeniz’e ulaşım sağlayarak buradan yayaları, gölleri ve Karadeniz’in muhteşem şehirlerini keşfe hemen başlayabilirsiniz. Karadeniz yayla turları oldukça geniş bir tur programına sahiptir.


Karadeniz Yaylalar ve Batum Turu

Karadeniz yaylalar Batum turu ile devam eden geniş kapsamlı tur programlarına sahip olduğumuz gibi, daha kısa süreli Karadeniz turları ile de gerçekleştirilebilmektedir. Hareket kabileyi oldukça geniş ve gözden hiçbir detayı kaçırmadan planlanan gezi programımız sayesinde, vizesiz olarak seyahat edebileceğiniz Batum’da turunuzu sonlandırarak, Türkiye’de başlayan Karadeniz turunuzu Gürcistan’da nihayete erdirebilirsiniz.

Türkiye’ye yakın olması ve kimlikle seyahat edilebilmesi sayesinde Batum’da en az Karadeniz yaylaları kadar tercih edilmektedir. Karadeniz’de bulunan ve dünyanın hemen hemen hiçbir yerinde bulunmayan yaylaların eşsiz havası ve manzarasını gördükten sonra, Karadeniz sahilini takip ederek, dağların ve tepelerin arasından Batum’a kadar ulaşmanızı sağlıyoruz.

Karadeniz Yayla Turları İçin En Uygun Zaman

Karadeniz gezisi için en uygun zaman Temmuz ve Eylül ayları arasında gerçekleştirilebilir. Her mevsim ayrı bir güzelliğe sahip Karadeniz, Türkiye’nin en çok yağış alan bölgelerinden biridir. Deniz seviyesinden bir hayli yüksekte olan yayalara kış aylarında ulaşım zor olacağı için yaz aylarının tercih edilmesi daha doğru olacaktır. Her mevsime uygun rotalar ile sizin için Karadeniz turunu unutulmaz bir hale getirmeye devam ediyoruz.

Ulaşım sorunlarını en aza indirmek ve tur kapsamında tüm aktivitelerden olabildiğince yararlanmanız için uygun tarihleri ve tur programlarını sizlerle paylaşıyoruz. En az denizi kadar hırçın bir havaya da sahip Karadeniz sürprizlerle doldur. Yağmurları ile meşhur Karadeniz’de her an her şey olabileceği için her ihtimali sizler için düşünen ekibimiz, en uygun zamanı ve rotaları sizlere sunacaktır.


Karadeniz Yayaları ve Tur Programı

Butik Karadeniz turu dışında yayların eşsiz tüm güzelliklerini keşfetmek isteyenlere özel rotalar oluşturulmaktadır. Seyahatinizi sizin için en iyi şekilde planlayarak unutulmaz bir keşfe başlamanızı sağlıyoruz. Sayısız yaylaya sahip Karadeniz’de en çok tercih edilen güzergahlar ve aktiviteler ise kısaca şöyledir:

Ayder Yaylası Turu: Karadeniz denince akla gelen en önemli noktalardan biridir. Manzarası ve havasının yanı sıra burada birde kaplıcanın şifalı suları size zindelik verecek.

Sis Dağı Yaylası Turu: Fotoğraf sanatçılarının vazgeçmediği Sis Dağı Yaylası, bulutların üzerindeymiş gibi hissetmenizi sağlayacak. Aynı zamanda milli park olarak korunan bu alanda birçok etkinliğe de katılabilirsiniz.

Anzer Yaylası Turu: Balıyla özdeşleşen bu yayla, adeta bir şifa merkezi olarak anılmaya başlamıştır. Sahip olduğu faunasıyla ve doğasıyla mutlaka görülmesi gereken alanlardan biridir.

Pokut Yaylası Turu: 1800 metre yüksekliği ile gökyüzüne ve doğaya hiç olmadığınız kadar yakın olabilirsiniz.

Kümbet Yaylası Turu: Konaklamalı yayla turları arasında özel bir konuma sahip Kümet Yaylası, bölgeye has bungalov ve dağ evleri ile misafirlerini ağırlamaktadır. Giresun’a yakın bir konumda yer alan Kümbet, oldukça geniş bir alanı kapsadığı için mutlaka görülmesi gereken noktalardan birdir. 


Karadeniz Turları Fiyatları Ne Kadar?

Karadeniz yayla turu fiyatları tercih edilen dönem, tur programı kapsamında yer alan etkinlikler ve diğer değişkenlere göre belirlenmektedir. Firmamız tarafından tur programı kapsamında tüm detayları düşünülerek sunulan fiyatlar, her bütçe için uygundur. Uygun fiyatlar ile herhangi bir tur programımıza katılarak birçok ayrıcalıktan da yararlanabilirsiniz. Bu sayede doldu dolu bir Karadeniz turu yapabilir ve yayları, göllerini veya tarihi mekânlarını keşfedebilirsiniz.

Tur programlarımızı inceleyerek, hayalini kurduğunuz tatil planına uygun şekilde rotanın bölgeyi bilen seyahat rehberlerimiz eşliğinde belirleyebilir ve sizin için en uygun gezi programını tercih edebilirsiniz. Karadeniz yayla turları ile Türkiye’nin her yerinden Karadeniz’i keşfe gidebilir ve en uygun fiyat avantajları ile unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.